Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avra?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Se bo gradnja tretje razvojne osi začela letos?

Piše: M.K.

Čas objave:
28.03.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI: Policisti v Spuhlji obravnavajo nasilno smrt. Po poročanju lokalnega časnika Štajerski tednik naj bi po za zdaj neuradnih podatkih prišlo do družinske tragedije med zakoncema, ki naj bi bila v ločitvenem postopku. 

Računsko sodišče je izvedlo revizijo pravilnosti financiranja volilnih kampanj strank, ki so na zadnjih državnozborskih volitvah dosegle pogoje za povrnitev stroškov iz proračuna. LMŠ, DeSUS, SDS, NSi in SNS je pri pregledu pravilnosti poročanja izreklo mnenje s pridržkom, DeSUS, SDS in SNS pa tudi pri pregledu pravilnosti poslovanja. 

KRKA DOMA: Se bo gradnja tretje razvojne osi začela letos? Družba za avtoceste (Dars), ki je pristojna za gradnjo tretje razvojne osi od Novega mesta do priključka Maline na belokranjski strani Gorjancev, bo predvidoma v drugi polovici letošnjega leta objavila razpis za izbiro izvajalca prvega odseka nove ceste med priključkoma Novo mesto vzhod in Osredek (Revoz). 

Prva točka maratonske šentjernejske občinske seje, trajala je kar šest ur in se zavlekla do polnoči, je bila potrditev mandata člana občinskega sveta Francu Hudoklinu (SLS). Hudoklinu so potrdili svetniški mandat, razprava pa je potekala za zaprtimi vrati. Na ustanovni seji občinskega sveta le njemu niso potrdili svetniškega mandata in je ta pravico dobil na Upravnem sodišču RS. 

Rdeči križ Metlika  je januarja letos začel novo humanitarno akcijo Stopimo skupaj, s katero zbirajo sredstva za nakup avta, prilagojenega za prevoz invalidnih oseb. Pomoč bo namenjena družini Gradišar iz Metlike za njihovega šestletnega sina Gala, otroka s cerebralno paralizo 4.stopnje. Do danes so zbrali  10.100 evrov. Akcijo bodo zaključili v mesecu maju.
 

Krka ob enih, 28.03.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri