Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Julija v mesto prihaja Rudi potepuški

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.06.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Ob visokih temperaturah v Obalni sindikalni organizaciji - KS 90 opozarjajo na težave delavcev, ki morajo delati v zelo vročih pogojih, pri čemer delodajalci ne poskrbijo vedno za ustrezne delovne razmere. Delodajalcem za izboljšanje razmer predlagajo več ukrepov, med drugim premik delovnega časa in povečanje števila odmorov.


Slovenska policija danes obeležuje svoj dan, kot spomin na 27. junij 1991, ko so se policisti v osamosvojitveni vojni na mejnem prehodu Holmec spopadli z JLA.


Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) na območju Ljubljane preiskujejo prostore finančne ustanove zaradi utemeljitve sumov več kaznivih dejanj zlorabe položaja. Po neuradnih informacijah gre za prostore Abanke preiskava pa je, prav tako neuradno, povezana s prevzemom Perutnine Ptuj.


KRKA DOMA: Julija v mesto prihaja Rudi potepuški. Festival uličnega gledališča na prenovljen Glavni trg med 4. in 6. julijem prinaša tridnevno veseljačenje, najboljše akrobate, klovne, plesalce, žonglerje, artiste in ostale ulične umetnike, ki jih je uspel najti na svojih dogodivščinah. Pridejo tudi Maček Muri trio in svetovne zvezde uličnega gledališča.


V viteški dvorani gradu Brežice, v katerem domuje Posavski muzej, so slovesno obeležili 70-letnico njegovega delovanja. Minister za kulturo Zoran Poznič je ob tem poudaril pomen muzejev za zdajšnje in prihodnje rodove.


Včeraj dopoldan, nekaj pred 10. uro so bili policisti obveščeni o ropu prodajalne nakita v Šentjerneju. Neznani moški v temnih oblačilih in z motoristično čelado na glavi je vstopil v prodajalno in od osebja zahteval, da mu izroči zlat nakit. Grožnje je podkrepil s predmetom podobnim pištoli, odtujil večjo količino zlatega nakita in pobegnil.

Osrednja informativna oddaja, 27.6.2019

Osrednja informativna oddaja