900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - MORS bi enostransko odstopil od darilne pogodbe Šentrupertu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.08.2019 13:04

V informativni oddaji "Krka ob enih" je bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Na Hrvaškem že izrekli več najvišjih kazni. Policija je minuli konec tedna ujela tri voznike, ki bodo plačali od 1.700 do 3.200 evrov kazni.
Vse enote Lekarne Ljubljana danes izdajajo zdravila na papirnati recept. Vzpostavitev računalniškega sistema je v zaključni fazi, enote naj bi danes postopoma začele delovati normalno.
Turisti v večnem mestu se v prihodnje ne bodo več smeli spočiti na znamenitih Španskih stopnicah. Rimske oblasti so namreč prepovedale sedenje na tem arhitekturnem biseru.


KRKA DOMA: Občina Šentrupert je prejela obvestilo ministrstva za obrambo, da odstopa od darilne pogodbe s čimer se občina ne strinja, saj bi zemljišča rada obdržala. Občina Šentrupert je decembra 2012 z ministrstvom podpisala pogodbo o brezplačni odsvojitvi nepremičnin na območju nekdanje vojašnice na Puščavi, da bi tu zgradila moderni Lesno-predelovalni center.
Slovenski kolesar Jani Brajkovič je v pretresljivem zapisu na blogu razkril, da se je dolga leta boril z bulimijo. Ta naj bi bila posredno tudi razlog za pozitiven dopinški test. To je povedal tudi Mednarodni kolesarski zvezi (Uci), ki mu je obljubila pomoč, vendar je ni dočakal.
Na gradu Podsreda se začenja seminar za saksofon, ki bo potekal pod mentorstvom profesorice Jovane Joka. Na seminarju, ki se bo zaključil prihodnjo sredo s koncertom udeležencev seminarja, bo prisotnih 10 udeležencev, ki prihajajo iz Slovenije in Hrvaške.

Osrednja informativna oddaja, 7.8.2019

Krka ob enih