severina Svet24.si

VIDEO: Severina objavila ta posnetek in do srca ...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Hengsberg, kmetija, avstrijski gasilci Svet24.si

FOTO: Upokojenec želel na vrtu pokopati mačko, a...

orehovlje, uhajanje plina Svet24.si

FOTO: V Orehovljah delovni stroj poškodoval ...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Ključna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ...

lea sirk Njena.si

Lea Sirk presenetila z globokim dekoltejem

tanja-balabanić, jan-klobasa Njena.si

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih – Na prenovljenem odseku sproščen promet

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
02.07.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" je bila danes z vami Renata Mikec.

SVET NA KRKI:  Tokrat poročamo o vnovični podražitvi pogonskih goriv. Bencin se je podražil za 1,4 centa na 1,291 evra za liter, dizel pa za 1,9 centa na 1,234 evra za liter.

Do konca meseca morajo napoved za odmero dohodnine vložiti tudi tisti, ki niso prejeli izračuna. To je potrebno storiti najpozneje do 31. julija na finančnem uradu, kjer so bili lani vpisani v register.

Policija pa išče domnevnega povzročitelja prometne nesreče pri Šentjakobu. Zgodila se je včeraj, povzročitelj pa naj bi bil neznani voznik srebrnega avtomobila Mercedes benz, ki je domnevno vozil preblizu desnemu robu vozišča. V nesreči se je kolesar telesno poškodoval, voznik osebnega avtomobila pa je s kraja nesreče pobegnil. Policisti neznanega voznika in priče nesreče prosijo, da pokličejo na številko 113.

KRKA DOMA: Na prenovljenem odseku ceste Sevnica-Planina so prejšnji konec tedna sprostili promet. A ta do končnega pregleda in prevzema poteka pod posebnimi pogoji. Cesta je označena s posebno prometno signalizacijo oz. z znaki za splošno nevarnost in z dopolnilno tablo, ki opozarja, da je 1,7-kilometrski cestni odsek še "v prevzemu". Modernizacija odseka je stala nekaj manj kot 3,1 milijona evrov.

V Trebnjem so včeraj odprli samozadostno električno avtomobilsko polnilnico. Skupaj z manjšo sončno elektrarno sta jo občina in Elektro Ljubljana postavila v okviru pilotnega projekta, s katerim bodo razvijali nove modele delovanja polnilne infrastrukture. Naložba, ki predstavlja korak naprej v razvoju sistema polnilne infrastrukture Gremo na elektriko, je stala nekaj manj kot 50.000 evrov, poleg Elektra pa sta jo sofinancirali še družba Sitel in občina Trebnje.

Poročamo pa tudi o tem, da se je najmlajši posavski Nogometni klub Posavje Krško odločil za sodelovanje z najstarejšim klubom v tej regiji – Nogometnim klubom Brežice. Veliko korist vidijo v izmenjavi izkušenj, znanj in strokovnega kadra na področju dela z mladimi. Sporazum so podpisali za obdobje štirih let. Kot pravijo, je pomemben cilj partnerstva tudi oblikovanje skupne strategije razvoja posavskega nogometa, s tem pa tudi razvoj boljše skupne infrastrukture.

Podrobneje o vsem v oddaji »Krka ob enih«.

Krka ob enih: 02.07.2019

Krka ob enih