kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Posavje z namakalnimi in oroševalnimi sistemi proti pozebi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.07.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Zavezanci za plačilo dohodnine, ki so olajšavo za vzdrževane družinske člane uveljavljali elektronsko prek sistema eDavki, bodo vračilo dohodnine prejeli že jutri.


Na Brdu pri Kranju danes poteka drugi delovni posvet ministrov, ki ga je sklical predsednik vlade Marjan Šarec v okviru priprav Slovenije na predsedovanje Svetu EU v drugi polovici leta 2021.


Predstavniški dom ameriškega kongresa je sprejel resolucijo, v kateri obsoja tvite predsednika ZDA Donalda Trumpa proti štirim progresivnim članicam kongresa. Označil jih je za rasizem. V zgodovini ZDA se kaj takšnega še ni zgodilo.


KRKA DOMA: Državna sekretarja na ministrstvu za kmetijstvo Tanja Strniša in Jože Podgoršek sta obiskala Posavje. V Leskovcu pri Krškem sta se udeležila sestanka o namakanju in potrebah po črpališčih. Strniševa je ob obisku Evrosada povedala, da sta si Podgorškom v Krškem najprej ogledala gradnjo prvega od treh savskih črpališč za namakalno vodo.


V opozicijskih Zvezi za Dolenjsko, Gospodarsko aktivni stranki in SNS so se odzvali na nedavno potrditev cen komunalnih storitev. Mesečna cena komunalnih storitev se bo za povprečno štiričlansko družino v novomeški občini zvišala za dobrih pet evrov.


Na gradu Podsreda se je v soboto pričel seminar za flavto, ki se bo zaključil ta petek s koncertom udeležencev seminarja, v nadaljevanju poletja pa pripravljajo še seminarje za violončelo, saksofon, trobento in zborovsko dirigiranje.

Osrednja Informativna oddaja, 17.7.2019

Krka ob enih