mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Sevnici vzpostavili službo prvih posredovalcev pri reševanju življenja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.11.2019 13:04

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Poštni delavci so opolnoči začeli stavko. Vodstvo pošte zagotavlja, da uporabniki poštnih storitev stavke, ki bo trajala do preklica, večinoma ne bodo občutili. 

Akcijski načrt za izvedbo repatriacije Slovencev iz Venezuele je pripravljen. Ko ga bo vlada potrdila, bodo stekle priprave na izvedbo repatriacije prvih posameznikov v Slovenijo.

Danes goduje sv. Martin - zaščitnik vinarjev. Vinogradniki in vinarji danes zaznamujejo martinovo, za njih prazničen čas, ko se vegetacijska doba umiri in gre narava počasi proti zimskemu počitku.

KRKA DOMA: Zdravstveni dom Sevnica, občina Sevnica in Gasilska zveza Sevnica so podpisali dogovor o vzpostavitvi službe prvih posredovalcev za izvajanje temeljnih postopkov oživljanja in uporabe avtomatskega zunanjega defibrilatorja.

Na delu območja metliške Beti, ene vodilnih evropskih proizvajalk barvane poliamidne preje, se bodo naselila nova podjetja. Beti, ki uporablja le še polovico svojih površin, namreč nepotrebna in neopremljena zemljišča prodaja in skupaj z občino snuje novo industrijsko cono.

Ob stoletnici rednih filmskih predstav v Novem mestu posvečajo akcijo zbiranja spominov tematiki kinematografije. Če doma hranite fotografije zunanjosti in notranjosti stavb kinematografov, kino sporede, filmske letake, plakate, vstopnice ali bi z njimi delili doživetja in spomine z obiskov kino predstav, vas vabijo k sodelovanju.

Osrednja informativna oddaja, 11.11.2019

Krka ob enih