32-mame-hranazadojencke Odkrito.si

Hrana za dojenčke je presladka

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 20. avgusta

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

avtodomi Svet24.si

Namesto da bi jim računali, jih pustijo, da ...

kim kardashian, nenealičena Svet24.si

FOTO: To je Kim Kardashian brez ličil

helena blagne Njena.si

To je obvezno opravilo Helene Blagne

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Vikend v znamenju tradicionalne Topliške noči

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.07.2019 13:00

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Centri za socialno delo po novem uporabljajo nov informacijski sistem Krpan, ki je enoten za vse. Sčasoma pa naj bi ga imeli v vseh javnih zavodih.


Podatki o temperaturah za letošnji junij, ki so jih objavili ameriški strokovnjaki za podnebje, so potrdili, da je bil mesec junij globalno najbolj vroč, odkar so pred 140 leti začeli beležiti podatke o temperaturah po svetu.


Kmetijska ministrica Aleksandra Pivec je včeraj obiskala Bloke, kjer se je srečala z županoma člani lovskih družin in kmeti, ki jih pestijo napadi zveri, predvsem volkov. Razmere je opisala kot izredne.


KRKA DOMA: V Dolenjskih Toplicah tudi letos za svoj že 21. občinski praznik ponujajo pester in bogat program. Tradicionalno vabijo tudi na Topliško noč in sicer danes in jutri. V nedeljo bo slavnostna seja, na kateri bodo podelili grb občine, dvotedensko dogajanje pa bodo sklenili prihodnjo nedeljo z ribiškim piknikom.


Na zadnji pred počitniški seji so novomeški svetniki med drugim govorili tudi o načrtih za ureditev krožišča, ki ga poznamo z imenom »pri tabletki«, ki bo postalo turbo krožišče. Med 3. in 16. avgustom bo potekala celovita prenova odseka Andrijaničeve ceste od križišča v Ločni do nadvoza pred krožiščem. 


V Kulturnem domu Krško so včeraj odprli potujočo razstavo o tujerodnih vrstah v slovenskih gozdovih. Razstava z naslovom Invazivke na poti predstavlja z več vidikov rastline, živali in glive, ki iz tujih naravnih okolij prihajajo k nam ter izpodrivajo rastlinske in živalske vrste v našem okolju. Na ogled je do 14. avgusta.

Osrednja informativna oddaja, 19.7.2019

Krka ob enih