Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Lj , Nm

40 nesreč, 12 pridržanih

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.12.2012 07:08

Policisti so minulo noč po Sloveniji med drugim obravnavali 40 prometnih nesreč, 143 kršitev javnega reda in miru in 51 kaznivih dejanj.

V 37 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 3 se je 6 oseb lahko telesno poškodovalo. Zaradi prekoračitve dovoljeno stopnjo alkohola v izdihanem zraku sta bila pridržana 2 voznika na območju Policijskih uprav Maribor in Celje. Prav tako je bilo na območju Policijske uprave Novo mesto zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov zaseženo vozilo.

Policisti so zaradi kršitev javnega reda in miru opravili 112 intervencij na javnem kraju in 31 v zasebnih prostorih. 10 kršiteljev javnega reda in miru je bilo pridržanih, in sicer po 3 na območju Policijskih uprav Maribor, Celje in Novo mesto ter 1 na območju Policijske uprave Ljubljana.


Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 19 tatvin, 17 vlomov, 7 poškodovanj tuje stvari, po 2 kaznivi dejanji lahke telesne poškodbe in kršitve nedotakljivosti stanovanja ter po 1 kaznivo dejanje ponarejanje listin, grožnje, ropa in nasilja v družini.