Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Nm

718 zazvonilo na 113

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.03.2013 07:14

Minulo noč so policisti po Sloveniji obravnavali 24 prometnih nesreč, 41 kršitev javnega reda in miru in 55 kaznivih dejanj.

V 22 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 2 prometnih nesrečah pa je bilo 5 oseb lahko telesno poškodovanih. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so bili pridržani 3 vozniki na območju policijske uprave Ljubljana in 1 voznik na območju Policijske uprave Nova Gorica. Policisti Policijske uprave Nova Gorica so zaradi hujših kršitev cestno prometnih pravil zasegli vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 29 intervencij na javnem kraju in 12 v zasebnih prostorih. Pri tem so pridržali po 2 kršitelja na območju Policijskih uprav Kranj in Celje ter po 1 kršitelja na območju Policijskih uprav Nova Gorica in Novo mesto.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 22 tatvin, 18 vlomov, 5 poškodovanj tuje stvari, 5 lahkih telesnih poškodb in po 1 kaznivo dejanje grožnje, ponarejanja denarja, nasilje v družini, zatajitev in kaznivo dejanje povzročitve splošne nevarnosti.