Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Ivančna Gorica

FOTO: Dolenjka vzela življenje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.11.2012 14:03

Na avtocesti Ljubljana - Novo mesto se je pred odcepom za Ivančno Gorico zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba, po neuradnih podatkih, izgubila življenje.

Okoli 14. ure se je na dolenjski avtocesti zgodila huda prometna nesreča, in sicer okoli 500 m pred izvozom Ivančna Gorica. Voznik osebnega vozila je kmalu za viaduktom Malo Hudo v smeri proti Novemu mestu, zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad vozilom. Zapeljal je s ceste, vozilo pa se je prevrnilo na streho. Po za zdaj neuradnih podatkih je voznik zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Policijsko poročilo:


43-letni voznik osebnega avtomobila Renault clio, iz okolice Grosuplja, je vozil po avtocesti iz smeri Višnje Gore proti Ivančni Gorici. Pri kraju Malo Hudo je z vozilom s prehitevalnega pasu najprej zavil levo na travnato površino med prehitevalnim pasom in kovinsko ograjo, nato pa sunkovito desno. Izgubil je oblast nad vozilom, zaradi česar je začel bočno drseti do travnatega useka, tam pa se je vozilo večkrat prevrnilo in se ustavilo ob desnem robu vozišča. Voznik je bil v nesreči tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.