3_eva boto Svet24.si

Eva Boto je svoje sanje uresničila že pri rosnih...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

Hengsberg, kmetija, avstrijski gasilci Svet24.si

FOTO: Upokojenec želel na vrtu pokopati mačko, a...

kris Svet24.si

VIDEO: »Lahko se igram brez opornice in brez nje ...

profimedia-0191626479 Dobra karma

Kako žalostno! Bivši mož Petri želi bolnega ...

lado branko Njena.si

Bizovičar v pižami po središču Ljubljane

tanja-balabanić, jan-klobasa Njena.si

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

Kronika Nm

FOTO: Nesreča za 5 ur zaprla dolenjsko AC

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.03.2013 05:11

V nedeljo zvečer je bilo na cestah zelo pestro. Zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila malo pred 21. uro na dolenjski AC, je bila slednja zaprta v obe smeri kar 5 ur. V nesreči so bila udeležena tri vozila: dve osebni in tovorno, slednje se je prevrnilo in zajeli so ga ognjeni zublji. V nesreče sta bili dve osebi poškodovani. Promet so sprostili ob 2.15 uri.

(FOTO: Radio Krka, SIMON MURN, AVTOVLEKA NOVAK)

Kot so za Radio Krka povedali na Operativno komunikacijskem centru PU NM se je nesreča po prvih ugotovitvah zgodila, potem ko je voznik osebnega vozila prehiteval tovorno vozilo, pri tem pa je vozilo začelo zanašati. Voznik tovornega vozila je bil prisiljen hitro zavirati, da bi se izognil trku. Pri tem se je tovornjak naložen z osebnimi vozili prevrnil, tovorno vozilo pa so zajeli ognjeni zublji. V nesreči je bilo udeleženo še eno osebno vozilo. V nesreči sta bili dve osebi poškodovani.

Poročilo Regijskega centra za obveščanje:


24. 3. 2013 ob 20.55 se je na avtocesti Ljubljana-Obrežje med priključkoma Trebnje zahod in Bič v smeri Ljubljane pri Medvedjeku, občina Trebnje, zgodila prometna nesreča v kateri je bilo udeleženo tovorno in dve osebni vozili. Tovorno vozilo, ki je prevažalo 10 osebnih vozil, je prebilo zaščitno ograjo in zagorelo.

Gasilci PGD Trebnje in Veliki Gaber so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, pogasili požar na tovornem in naloženih vozilih. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi, ki so ju reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.