900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Grosuplje

FOTO: Požar uničil velik objekt

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.11.2012 11:47

Poročali smo, da je okrog 3.30 ure zagorelo v kraju Boštanj pri Velikem Mlačevu. Ognjeni zublji so povsem uničili poslovno-skladiščni objekt, velikosti 10 krat 50 metrov.

Ob 3.35 uri je v naselju Veliko Mlačevo, občina Grosuplje gorelo v prostorih podjetja za zbiranje biološko razgradljivih kuhinjskih odpadkov in odpadnih jedilnih olj ter masti. Požar se je razširil na celoten prostor, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija in spravljeno žito. Ogenj je uničil tudi dva kmetijska stroja. Posredovalo je več kot 80 prostovoljnih gasilcev iz GZ Grosuplje, ki so pred ognjenimi zublji uspeli rešiti večino kmetijske mehanizacije, požar omejili ter ga pogasili. Vzrok požara bo poiskala kriminalistična policija.

Na kraj je bilo napotenih več gasilcev, ki so pričeli z gašenjem požara ter policistov, ki so kraj požara zavarovali. V jutranjih urah je bil nato požar uspešno pogašen. Po do sedaj zbranih podatkih je v poslovnem objektu velikosti 10 m x 50 m več poslovnih subjektov ter skladiščnih prostorov. Pogovarjali smo se z Borisom Njenjičem, podpolkovnikom in vodjo intervencije iz PGD Grosuplje.

Trenutno kriminalisti in kriminalistični tehniki PU Ljubljana še vedno opravljajo ogled kraja požara tako, da vzrok požara in materialna škoda še nista znana. Po podatkih s katerimi trenutno razpolaga policija, v požaru ni bil nihče poškodovan.



(FOTO: PGD GROSUPLJE)