Michael Schumacher Svet24.si

Veselje številnih razblinila ta vest

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

2_Nuša Rojs Svet24.si

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ...

Milan Kučan Svet24.si

Miti in resnice o Kučanovem klanu

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

liam payne Najstnica.si

Liam Payne obiskuje psihologa

adrijana in monika Njena.si

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

Kronika Grosuplje

FOTO: Požar uničil velik objekt

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.11.2012 11:47

Poročali smo, da je okrog 3.30 ure zagorelo v kraju Boštanj pri Velikem Mlačevu. Ognjeni zublji so povsem uničili poslovno-skladiščni objekt, velikosti 10 krat 50 metrov.

Ob 3.35 uri je v naselju Veliko Mlačevo, občina Grosuplje gorelo v prostorih podjetja za zbiranje biološko razgradljivih kuhinjskih odpadkov in odpadnih jedilnih olj ter masti. Požar se je razširil na celoten prostor, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija in spravljeno žito. Ogenj je uničil tudi dva kmetijska stroja. Posredovalo je več kot 80 prostovoljnih gasilcev iz GZ Grosuplje, ki so pred ognjenimi zublji uspeli rešiti večino kmetijske mehanizacije, požar omejili ter ga pogasili. Vzrok požara bo poiskala kriminalistična policija.

Na kraj je bilo napotenih več gasilcev, ki so pričeli z gašenjem požara ter policistov, ki so kraj požara zavarovali. V jutranjih urah je bil nato požar uspešno pogašen. Po do sedaj zbranih podatkih je v poslovnem objektu velikosti 10 m x 50 m več poslovnih subjektov ter skladiščnih prostorov. Pogovarjali smo se z Borisom Njenjičem, podpolkovnikom in vodjo intervencije iz PGD Grosuplje.

Trenutno kriminalisti in kriminalistični tehniki PU Ljubljana še vedno opravljajo ogled kraja požara tako, da vzrok požara in materialna škoda še nista znana. Po podatkih s katerimi trenutno razpolaga policija, v požaru ni bil nihče poškodovan.(FOTO: PGD GROSUPLJE)