900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Novo mesto

FOTO: Umrl 49-letnik

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.03.2013 09:56

Že včeraj smo poročali o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na dolenjski avtocesti pri Trebnjem. Izstop iz avta je bil usoden za 49-letnika.

Kot smo poročali se je včeraj nekaj pred 11. uro se je zgodila prometna nesreča na avtocesti pri Trebnjem. Novomeški prometniki so opravili ogled in ugotovili, da je 49-letni voznik tovornega vozila Renault kangoo vozil po avtocesti iz Ljubljane proti Obrežju. Ko je pripeljal iz predora Leščevje, je zapeljal na odstavni pas in izstopil iz vozila na desni prometni pas v trenutku, ko je po njem pripeljal voznik tovornega vozila s polpriklopnikom. Voznik tovornega vozila, 51-letni državljan Bolgarije, se je z vozilom skušal umikati v levo, vendar je kljub temu s prednjim desnim delom vozila trčil moškega, ki je izstopil iz vozila in je umrl na kraju nesreče. Ogleda sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. Preiskovalni sodnik je za pokojnega moškega odredil sodno obdukcijo.

To je letos druga žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Novo mesto. V enakem obdobju 2012 sta zaradi posledic prometnih nesreč na tem območju prav tako umrli dve osebi.