reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Krško

FOTO: Žetev preprečili policisti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.10.2012 13:11

Krški policisti so 21-letnika iz okolice Krškega zalotili pri rezanju posušene konoplje. Pomagali so mu tudi "prijatelji" iz različnih koncev Slovenije.

Krški policisti so na podlagi zbranih obvestil in ugotovitev o sumu kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog pridobili odredbo sodišča in v sredo opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 21-letnega osumljenca v okolici Krškega.

Ob vstopu v stanovanjsko hišo so zalotili pet osumljencev, starih med 20 in 22 let, ki so predelovali, rezali posušeno konopljo. Dvema osumljencema iz Ljubljane, dvema iz Škofje Loke in osumljencu z območja Krškega so odvzeli prostost in jih pridržali.

Med hišno preiskavo so policisti našli in zasegli tudi puško, več kot 3 kg prepovedane konoplje in priprave za predelavo in pakiranje prepovedane droge.

Kasneje so opravili še hišne preiskave na naslovih bivanja ostalih osumljencev, kjer so našli in zasegli del puške in manjšo količino prepovedane droge. Peterico osumljencev bodo krški policisti ovadili zaradi kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.