kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Brežice

Grozili policistom: 2 pridržali, 1 ovadili

Piše: PU Novo mesto, R.P.

Čas objave:
11.09.2018 13:36

Brežiški policisti so bili včeraj nekaj pred deveto uro zvečer napoti na prijavo kršitve javnega reda in miru v Brežicah. V postopek se je začel vmešavati vidno opit 49-letnik, ki je obenem še žalil policiste in stranko, s katero so se policisti pogovarjali, med drugim tudi, da jih bo pobil.

Ker ukazov policistov ni upošteval in se ni pomiril, so se odločili, da ga pridržijo. Ko je bil že v intervencijskem vozilu, je pristopil še njegov 24-letni sin in začel groziti policistom, ki so vodili postopek, da ve, kje stanujejo in da bodo že videli. Tudi sin je bil v podobnem stanju kot oče, ni upošteval ukazov policistov, naj se pomiri in so zato tudi njega odpeljali v pridržanje na policijsko postajo. Tudi na policijski postaji je mlajši še kar naprej grozil, da bodo policisti že videlo svoje in da jih bo zmanjkalo. O podrobnostih bodo z njima spregovorili, ko se bosta streznila. 

Starejši bo dobil plačilni nalog za več kršitev javnega reda in miru, mlajši pa bo še kazensko ovaden zaradi groženj policistu.