kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Izsledili kršitelja prometnih predpisov

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
11.10.2018 12:46

Metliške policiste je včeraj nekaj po 15. uri občan obvestil, da v okolici Dolnjega Suhorja pri Metliki voznik osebnega avtomobila Volkswagen golf z nevarno in prehitro vožnjo ogroža druge udeležence v prometu.

Na podlagi opisa vozila so policisti v Metliki izsledili in ustavili kršitelja ter mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 54-letni voznik je imel v litru izdihanega zraka 0,84 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola
Nekaj po 17. uri so bili brežiški policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju Župelevec. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 28-letni voznik osebnega avtomobila na parkirnem prostoru zaradi
nepravilnega premika z vozilom trčil v drug avtomobil. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,63 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in o vožnji pod vplivom alkohola seznanili sodišče.



Padec motorista
Včeraj okoli 18.30 ure se je zgodila prometna nesreča na Andrijaničevi cesti v Novem mestu. 17-letni voznik motornega kolesa je zaradi neprimerne varnostne razdalje trčil v avtomobil, ki je vozil pred njim. Lažje poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Vlom
V Krmelju je v noči na 10. 10. nekdo vlomil v poslovne prostore podjetja in odtujil električno orodje. Lastnika je oškodoval za 10.000 evrov.