Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Kronika Novo mesto

Kradejo denar, tatovom všeč tudi žar in krompir

Piše: PU Novo mesto, R.P.

Čas objave:
04.09.2018 14:21

Novomeški policisti so prejšnji konec tedna obravnavali štiri vlome. Na Ragovski ulici je neznanec poskusil vlomiti a je poškodoval le vrata, vstopil pa ni. Je pa s tem naredil za okoli dvesto evrov škode.

Na Cankarjevi ulici v petek zvečer lastnikov ni bilo dve uri doma, kar pa je bilo zadosti za nepridiprava, ki
je vlomil in pregledal hišo. Odnesel naj bi le nekaj denarja.

Iz sobote na nedeljo so vlomili v garažo Nad mlini. Lastniku so odnesli več orodja in električnih strojev in mu naredili škode za več kot tisoč evrov. V noči iz nedelje na ponedeljek so vlomili v skladišče z reciklažnimi odpadki na Podbevškovi. Policisti so pri ogledu našli nekaj predmetov, pripravljenih
za odvoz, a so bili storilce očitno pregnani in jih niso uspeli odpeljati.

Brežiški policisti so med vikendom obravnavali dve tatvini v stanovanjskih hiši. Obe sta se zgodili v soboto zvečer. Po prvih ugotovitvah so neznanci v Borštu in Gorenjih Skopicah izkoristili nekaj urno odsotnosti domačih in na silo vstopili v njihovo domovanje. Po prvih ugotovitvah so odnesli nekaj denarja, ki so ga našli pri pregledu prostorov.


V okolici Zavratca so v petek popoldne neznanci vlomili v osebni avtomobil, ki ga je ob cesti med 10. in 15.30 uro parkiral lastnik, ki je opravljal sečnjo lesa. Sevniški policisti so ugotovili, da mu je zmanjkalo nekaj denarja ter kovinska posoda z nekaj litri goriva.

V soboto zvečer se je oglasil alarm lokala v črnomaljski industrijski coni. Policisti so skupaj z lastnikom opravili ogled in ugotovili, da manjka nekaj menjalnega denarja. Skupaj s škodo, nastalo zaradi nasilnega vstopa, so naredili za nekaj sto evrov škode.

V Bogneči vasi so vlomili v dva vikenda. Trebanjski policisti so v soboto zjutraj z ogledom ugotovili, da so neznanci poškodovali okna in vrata, odnesli pa manjši plinski žar in okoli 50 kg krompirja. Lastnikom so
naredili za okoli petsto evrov škode.