kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Nm

Ljubljančana z ukradenimi cunj'cami v beg

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.11.2012 13:42

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih. Obravnavali so 7 prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi 8 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi povoženja divjadi, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

PRIJELI TATOVA

19. 11. dopoldan so bili novomeški policisti obveščeni o tatvini v Novem mestu. Storilca naj bi v prodajalni ukradla športna oblačila in peš pobegnila. Na podlagi opisa osumljenca in smeri bega so ju policisti prijeli in jima zasegli ukradena oblačila. 22-letnega in 20-letnega osumljenca iz Ljubljane bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja tatvine.


TATVINE IN VLOMI

Na delovišču v okolici Črnomlja je nekdo vlomil v rezervoarje treh delovnih strojev in iztočil in odtujil gorivo.


Med 17. 11. in 19. 11. je v Šentjerneju neznanec vlomil v gostinski lokal. Odtujil je 50 zavojčkov cigaret in bone za prehrano.

Med 16. 11. in 19. 11. je bilo vlomljeno v skladišče podjetja v Novem mestu. Storilci so odtujili visokotlačni čistilec, tri škropilnice in več kosov orodja. Škode je za okoli 10.000 evrov.

PROMETNA VARNOST

Sevniški policisti so bili v noči na 20. 11. obveščeni o prometni nesreči pred lokalom v Sevnici. 19-letni voznik osebnega avtomobila je na parkirnem prostoru trčil v parkirano vozilo. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 1,05 miligramov alkohola. Policisti so mu izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola.