Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

Med štirimi možaki pele pesti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.11.2012 10:10

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi 13 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požara, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, sprožitve signalno varnostne naprave, povoženja divjadi, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

Tatvine in vlomi

Z mostu v okolici Dobruške vasi je nekdo odtujil štiri litoželezne cevi. Škode je za okoli 1000 evrov.

15. 11. dopoldan je v okolici Brežic nekdo skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil več kosov zlatnine. Škode je za okoli 1000 evrov.

V okolici Šentjerneja je med 12. 11. in 15. 11. neznanec skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil diatonično harmoniko. Oškodovanec ocenjuje škodo na 2000 evrov.

V Kostanjevici na Krki je nekdo iz stanovanjske hiše odtujil 500 evrov.

Med štirimi pele pesti
Brežiški in krški policisti so 15. 11. okoli 21. ure posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v naselju, v okolici Brežic. Na kraju so vzpostavili javni red in mir, zbrali obvestila in ugotovili, da je prišlo do prepira in pretepa med štirimi moškimi. Dva udeleženca pretepa sta zaradi poškodb poiskala zdravniško pomoč. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin. Po zaključenem postopku bodo zoper kršitelje oziroma osumljence ustrezno ukrepali.