Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

Kronika Postojna

Nesreča s smrtnim izidom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.03.2013 07:58

V minuli noči se je zgodilo 28 prometnih nesreč. V 23 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih nesrečah pa je ena oseba umrla, ena je bila hudo in tri lahko telesno poškodovane.

Nesreča s smrtnim izidom se je zgodila včeraj ob 18.11  na avtocesti A/1 Koper-Ljubljana, izven naselja Postojna, na relaciji Postojna-Ravbarkomanda.


50-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi manjše prometne nesreče, v kateri je bil udeležen, zaustavil na počasnem pasu avtoceste in izstopil iz vozila. Peš je odšel nazaj proti Postojni približno 50 m, kjer je ob skrajni desni rob vozišča postavil varnostni trikotnik.

Med hojo po avtocesti ni uporabljal odsevnega jopiča in je bil oblečen v črna oblačila. Ko se je vračal nazaj proti osebnem avtomobilu je po pasu za počasna vozila iz smeri Postojne pripeljal 25-letni voznik tovornega avtomobila s polpriklopnikom, kateri je s prednjim desnim delom tovornega vozila, zaradi nepravilnosti pešca, ki je hodil po avtocesti in ni uporabljal odsevnega jopiča, trčil v pešca in nato še v osebni avtomobil.

Pešec je v nesreči utrpel tako hude telesne poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.


Slovenski policisti so minulo noč obravnavali še 79 kršitev javnega reda in miru ter 52 kaznivih dejanj.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 21 vlomov, 15 tatvin, 9 poškodovanj tuje stvari, 3 kazniva dejanja zloraba znamenj za nevarnost in po eno kaznivo dejanje lahka telesna poškodba, nasilje v družini, grožnja in ogrožanje z nevarnim predmetom.