900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

Nesreča tovornjaka za prevoz vozil

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
17.07.2018 11:46

Voznik tovornega vozila za prevoz vozil iz Srbije je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, kjer je trčil v varovalno ograjo in se z vozilom prevrnil.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 129 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi ssedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST
Prometna nesreča na avtocesti


O prometni nesreči na avtocesti, v bližini izvoza za Trebnje vzhod, so bili policisti obveščeni ob 22.54. Novomeški prometniki so opravili ogled in ugotovili, da je voznik tovornega vozila za prevoz vozil iz Srbije domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, kjer je trčil v varovalno ograjo in se z vozilom prevrnil. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico in po prvih podatkih naj bi bil lažje poškodovan. Delavci DARS-a so uredili obvoz, promet pa je bil popolnoma sproščen ob 2.49.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI
Nezakonito prestopili državno mejo
Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj izsledili in prijeli šest državljanov Pakistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.