tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Novo mesto

Opit zletel s ceste in zaspal

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.11.2012 11:08

33-letni voznik zletel s ceste in spal v vozilu. Policisti so ugotovili, da je pregloboko pogledal v kozarec. Prav tako pa je prometni nesreči botroval alkohol v soboto v Tržišču. Huda prometna nesreča pa se je zgodila tudi v Črnomlju, v kateri se je poškodoval 23-letnik.

23-letnik hudo poškodovan
Včeraj nekaj pred 7.30 se je zgodila huda prometna nesreča pri Črnomlju. Črnomaljski policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 28-letni voznik osebnega avtomobila Mercedes benz CLK vozil po regionalni cesti iz Črnomlja proti Metliki. V ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se z avtomobilom prevračal. V nesreči se je hudo poškodoval 23-letni potnik v vozilu. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 1,23 miligramov alkohola. Policisti ga bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu in na sodišče naslovili obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Zletel s ceste in zaspal

Krški policisti so bili včeraj nekaj po 20. uri obveščeni, da naj bi ob cesti med krajema Zameško in Koprivnik neznanec spal v poškodovanem avtomobilu. Ugotovili so, da je 33-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom in trčil v panj ob cesti. Povzročitelj nesreče, ki je imel v litru izdihanega zraka 1,15 miligramov alkohola, se v nesreči ni poškodoval. Policisti so še ugotovili, da kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Izdali so mu plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.

Povzročil nesrečo in se neprimerno vedel
V noči na soboto so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo voznikov dveh osebnih avtomobilov pri Tržišču. Ugotovili so, da je prometno nesrečo povzročil 30-letni voznik, ki je nepravilno prehiteval drug avtomobil. Povzročitelj nesreče se je neprimerno vedel do udeleženke in kršil javni red in mir. V litru izdihanega zraka je imel 0,59 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, mu izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.