Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

Kronika Sevnica/Dobrepolje

Več padcev motoristov

Piše: SPIN

Čas objave:
22.04.2019 16:28

Na cesti pri naselju Skrovnik, v občini Sevnica, je danes nekaj minut pred 13. uro padel motorist in se poškodoval. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem NMP Sevnica pri oskrbi in prenosu poškodovanca v reševalno vozilo. Poškodovanega motorista so reševalci prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Danes ob 16.34 uri je na lokalni cesti med krajema Sajevec in Jurjevica, v občini Ribnica, motorist s sopotnikom zapeljal z ceste. Posredovali so gasilci PGD Ribnica, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč poškodovanima do prihoda reševalcev, odklopili akumulator na motorju ter posuli iztekle tekočine. Reševalci NMP Ribnica so v bolnišnico prepeljali dve poškodovani osebi.

Danes ob 16.37 uri je na cesti Lašče - Smuka, v občini Kočevje, padel motorist. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovanega oskrbeli, posadka s helikopterjem SV z ekipo HNMP Brnik pa ga je prepeljala v UKC Ljubljana.

Sinoči ob 20.56 uri, pa se je v Zdenski vasi, v občini Dobrepolje prav tako zgodila prometna nesreča, v kateri je padel motorist. Gasilci PGD Videm in Ribnica so zavarovali kraj nesreče, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev NMP Ljubljana in zdravnika ZD Ivančna gorica. Reševalci so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.