900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Novo mesto

Policisti prijeli vlomilca

Piše: PU Novo mesto/A.D.

Čas objave:
08.07.2019 20:21

Policisti Operativno komunikacijskega centra PU Novo mesto so 7. 7. ob 20. uri prejeli obvestilo, da je v Škocjanu nekdo vlomil v prodajalno. O dogodku so takoj seznanili vse policiste na terenu. Policisti PPP Novo mesto so na podlagi prvih zbranih informacij v Škocjanu izsledili in prijeli 17-letnega osumljenca.

Med preiskavo je bilo ugotovljeno, da je mladoletnik razbil stekla treh vrat v prodajalni in ukradel 271 zavojčkov tobačnih izdelkov, 66 pločevink piva in več vžigalnikov. Z vlomom in tatvino je povzročil za več kot 11.000 evrov škode. Policisti so mu vse ukradene predmete zasegli in jih vrnili osebju prodajalne. Osumljenca so odpeljali na policijsko postajo, po zaključeni preiskavi pa ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Vlomi in tatvine
S strehe objekta pri Gornji Težki Vodi je med 4. 7. in 7. 7. nekdo ukradel okoli 15 m2 bakrene kritine in povzročil za 2000 evrov škode.

Z dvorišča prodajalne v Novem mestu je v noči na 5. 7. nekdo z dveh novih avtomobilov ukradel platišča s pnevmatikami. Škode je za okoli 5000 evrov.

V Brezovici pri Mirni je 5. 7. nekdo vlomil v parkiran osebni avtomobil in ukradel športno torbo z dokumenti, oblačili in denarjem. Lastnika je oškodoval za 200 evrov.

V naselju Pod Trško goro je neznanec v noči na 5. 7. neznanec iz stanovanjske hiše ukradel električno kolo znamke Scott bele barve. Storilec je ključe vrat našel pred vhodo