Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

Pridržali osumljenca tatvine

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.03.2013 14:47

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v preteklih štiriindvajsetih urah intervenirali v 31 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval pešec in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, ponarejanja denarja, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

PRIDRŽAN OSUMLJENEC TATVINE
Šentjernejski policisti so 19. 3. okolic 20. ure v okolici Šentjerneja ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila. Na lahkem priklopniku je prevažal večjo količino kovinskih izdelkov. Policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da je 38-letni osumljenec izdelke iz železa ukradel v podjetju v Šentjerneju. Osumljencu so odvzeli prostost in ga pridržali. Po zaključenem postopku ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

UKRADEN GOLF
V noči na 20. 3. 2013 je bil na območju Krškega ukraden osebni avtomobil znamke VW golf, sive barve, letnik 2012, registrskih številk KK FM-126.


VLOM
19. 3. dopoldan sta se na dvorišče stanovanjske hiše v okolici Dolenjskih Toplic pripeljala neznanca. Eden je v pogovoru zamotil oškodovanko, drugi pa je v tem času skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil več kosov nakita.

TATVINA
Med 18. 3. in 19. 3. je nekdo v Novem mestu iz kmetijskega stroja odtujil pogonsko gred. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.