bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Kronika Novo mesto

Prodajalko ogoljufal za 400 €

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.03.2013 09:59

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v preteklih štiriindvajsetih urah intervenirali v 44 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je udeleženec umrl in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi štirih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj goljufije, ponarejanja listin, vloma in tatvin. Posredovali so zaradi zgostitev prometa in ovir na vozišču.

VLOMI

V noči na 7. 3. je v okolici Novega mesta nekdo vlomil v garažo ob stanovanjski hiši in odtujil motorno žago. Policisti so na podlagi zbranih obvestil izsledili osumljenca in mu zasegli ukradeno žago. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Med 6. 3. in 7. 3. je v Šentjerneju neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil računalnik in klaviature. Škode je za okoli 6000 evrov.

GOLJUFIJA

V prodajalni v Trebnjem je 7. 3. okoli 13. ure neznanec ob večkratni menjavi bankovcev za pet evrov ogoljufal prodajalko za 400 evrov.

TATVINA

Novomeški policisti so bili 7. 3. obveščeni, da so neznanci v prvih dneh marca v Novem mestu odtujili več litoželeznih rešetk, nameščenih na odtočnih jaških in občino oškodovali za 1470 evrov.