miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zmrzal, jesen, listje, slana Svet24.si

Z bundami na jutranji sprehod: danes do ledišča,...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

Petra Kerčmar 01 Njena.si

Sladka skrivnost Petre Kerčmar

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

Kronika Nm

Prvega novembra prva smrtna žrtev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.11.2012 07:09

Ponoči se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. 21-letna voznica osebnega vozila je zapeljala s ceste v reko. Nesreče mlada ženska ni preživela.

Ob 02.03 je v bližini Ceste Kozjanskega odreda v Šentjurju 21-letna voznica osebnega vozila zapeljala v reko Voglajno. Posredovali so reševalci NMP Celje in gasilci PGE Celje, ki so osebo s tehničnim posegom rešili iz vozila, ki je bilo 50 cm pod gladino, vozilo izvlekli na cestišče in odklopili akumulator na vozilu. Voznica nesreče ni preživela.

Po poročanju rtvslo je voznico v vozilo ukleščilo, rešili pa so jo njeni bližnji sorodnik in policista policijske patrulje Policijske postaje Šentjur pri Celju.

Poškodovanki so zdravniško pomoč nudili že na na kraju dogodka, nato pa so jo prepeljali v celjsko bolnišnico, a je kljub oživljanju umrla, so zapisali na celjski policijski upravi.

_________________________________________________________
Ponoči so policisti po Sloveniji obravnavali 26 prometnih nesreč. V 23 prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, 1 oseba je umrla, 2 osebi pa sta bili lažje poškodovani. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan 1 voznik.

Opravili so 83 intervencij zaradi kršitev javnega reda in miru, od tega 52 na javnih krajih in 31 v zasebnih prostorih ter pridržali 7 kršiteljev.

Kaznivih dejanj je bilo obravnavanih 41, med njimi 14 tatvin, 10 vlomov, 8 poškodovanj tuje stvari, 4 nasilja v družini, 2 lahki telesni poškodbi, 2 ropa ter ponarejanje listin.