900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Subotica

Tragedija v Tisi, našli trupla

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.07.2015 18:38

V reki Tisi pri kraju Đala na severu Vojvodine so se v soboto popoldne utopili trije najstniki, stari 12, 13 in 15 let, danes poročajo srbski mediji. Njihova trupla so našli danes, potem ko so iskalno akcijo v soboto zvečer zaradi teme prekinili.

Tragedija se je po poročanju medijev zgodila, ko je 15-letno dekle odnesla voda in se je začela utapljati, ker ni znala plavati, njena prijatelja pa sta ji priskočila na pomoč, a so vsi trije utonili. Na divji plaži nedaleč od Đale sta bili takrat še dve deklici, ki pa nista šli v vodo, ko se je zgodila tragedija.

Izginotje otrok so policiji prijavili okoli 16. ure. Policisti, orožniki in potapljači so nepredvidljivo reko preiskovali pozno v noč, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Iskanje se je nadaljevalo danes. Pripadniki notranjega ministrstva in potapljači žandarmerije so naprej našli trupli deklice in enega od pogrešanih dečkov, nekaj ur kasneje pa še truplo drugega dečka, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

V samo sedmih dneh se je v vojvodinskih rekah utopilo pet najstnikov. Prejšnjo soboto se je v jezeru pri Šatrincih utopil 17-letnik, v petek pa je med kopanjem v reki Tamiš v Pančevu utonil 14-letnik.