Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Mirna Peč

Usodna nesreča na igrišču v Mirni Peči

Piše: STA

Čas objave:
17.06.2018 09:08

Lepo vreme tako otroke, kot odrasle zvabi na igrišča, predvsem na nogometna, vendar pa nesreča ne počiva, zato tudi med sproščenimi aktivnostmi na prostem ne pozabite na varnost.

Na igrišču v Poljanah pri Mirni Peči je včeraj okoli 18.30 ure na občana padel gol. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče, v poročilu navaja center za obveščanje pri Upravi RS za zaščito in reševanje.

Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Trebnje, vendar so bile poškodbe prehude. O nesreči so bile obveščene pristojne službe, še navaja poročilo.

Kot je danes sporočila Policijska uprava Novo mesto, je po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih na igrišču nekaj oseb igralo nogomet. 28-letni moški naj bi se z rokama dvignil na okvir gola, ta pa se je prevrnil, padel nanj in ga tako hudo poškodoval, da je kljub pomoči reševalcev umrl na kraju dogodka. Okoliščine kriminalisti še preiskujejo in bodo o ugotovitvah po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Glede na to, da je čas Svetovnega nogometnega prvenstva in da mnogi spremljajo tekme na prostem na velikih platnih, ter da je na igriščih ogromno zaključnih prireditev ob koncu tekmovalne sezone za najmlajše, mladostnike in za člane, poleg tega pa na igriščih zaključna srečanja pripravljajo tudi za osnovnošolce in maturante ob koncu šolskega leta, nujno upoštevajte varnostne ukrepe, da bodo prireditve dosegle svoj namen - sproščeno in prijetno druženje.