mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Šentjernej

V jutranjem trčenju umrla voznica

Piše: STA

Čas objave:
11.05.2018 10:53

Na cesti Novo mesto – Šentjernej, na Dolenjem Mokrem Polju je zjutraj prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrla 50-letnica. Ta je z osebnim vozilom zapeljala na nasprotni pas in silovito trčila v tovorno vozilo, ki je pripeljalo iz nasprotne smeri. Umrla je na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. V četrtek sta se na Dolenjskem zgodili še dve nesreči s hujšimi poškodbami.

Zaradi jutranje prometne nesreče na Dolenjem Mokrem Polju je bila cesta med Novim mestom in Šentjernejem nekaj časa zaprta. Okoliščine dogodka policisti sicer še preiskujejo.


Včeraj je do hujše prometne nesreče prišlo na cesti Novo mesto-Metlika. Po dozdajšnjih ugotovitvah se je 54-letni motorist iz Avstrije dopoldne iz Novega mesta peljal proti Metliki. Na Vahti je na ravnem delu vozišča začel prehitevati osebno vozilo, ki ga je vozil 79-letnik. Takrat je vozilo nenadoma zavilo levo in motoristu zaprlo pot. Padel je in se hudo poškodoval. V nesreči sta bili hudo poškodovani tudi 52-letna sopotnica na motorju in 75-letna sopotnica v avtu. Druga, 54-letna sopotnica v avtomobilu je bila poškodovana lažje.

Do druge nesreče s težjimi poškodbami je včeraj popoldne prišlo na Malem Slatniku pri Novem mestu. V njej se je poškodoval 29-letni kolesar, ki je zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti. Po dozdajšnjih ugotovitvah policije je 29-letnik kolesaril po pločniku. Ker se je želel izogniti peški, je zapeljal preko betonskega robnika, v tem trenutku pa izgubil oblast nad kolesom, padel in se hudo poškodoval.