Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Novo mesto

V nesrečah lažje poškodovani

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.02.2013 12:16

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v preteklih štiriindvajsetih urah intervenirali v 35 nujnih primerih. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala materialna škoda.

 Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave, iskanja pogrešane osebe, izločanja tovornih vozil, zgostitev prometa in ovir na vozišču.

PROMETNI NESREČI

21. 2. nekaj pred 15. uro se je zgodila prometna nesreča na cesti Novo mesto – Metlika, pri Jugorju. 39-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz Metlike proti Novem mestu in pri Jugorju zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil 62-letne voznice. Oba udeleženca sta se v nesreči lažje poškodovala.

22. 2. okoli 5. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov na cesti Metlika – Črnomelj, pri kraju Otok. Po prvih ugotovitvah je bil vzrok prometne nesreče neprilagojena hitrost. Potnica v vozilu povzročitelja se je v nesreči lažje poškodovala.


VLOM IN TATVINA

Med 17. 2. in 21. 2. je v okolici Črnomlja nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil več predmetov v vrednosti okoli 400 evrov.

S strehe objekta v okolici Brežic je neznanec odtujil okoli 24 metrov bakrenih žlebov. Oškodovanci ocenjujejo škodo na okoli 1200 evrov.