kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Novo mesto

V nesreči poškodovana kolesar in voznik kros motorja

Piše: PU Novo mesto/A.D.

Čas objave:
01.07.2019 17:44

Trebanjski policisti so bili 28. 6. nekaj pred 18. uro obveščeni o prometni nesreči v krožišču v Trebnjem. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 61-letna voznica osebnega avtomobila, ki je pri zapuščanju krožišča trčila v kolesarja. Poškodovanega kolesarja so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

28. 6. so bili policisti obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo mladoletnika, ki naj bi padel z motorjem. Policisti so opravili ogled in ugotovili da je 16-letni voznik vozil kros motor v okolici Žužemberka. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad motorjem in trčil v zemeljski usek. Motorist se je v nesreči lažje poškodoval.

163037_171988_policija_avto1.jpg

Povzročitelj nesreče v Novem mestu pod vplivom alkohola
O prometni nesreči na Ljubljanski cesti, pa so bili novomeški policisti obveščeni 28. 6. nekaj po 20. uri. Ugotovili so, da je 44-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 38-letni voznik. Povzročitelj, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,82 miligramov alkohola, se je v nesreči lažje poškodoval. Policisti bodo na pristojno tožilstvo zoper 44-letnega voznika podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.