Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

Kronika Novo mesto

V prometni nesreči udeležen tudi 2-letni otrok

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
23.04.2019 11:39

Med Dolenjo vasjo in Pohanco se je 19. 4. okoli 19. ure zgodila prometna nesreča, v kateri so bili poškodovani štirje udeleženci.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 29-letna voznica osebnega avta zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drog javne razsvetljave. Reševalci so v bolnišnico odpeljali poškodovano voznico in potnike - otroka starega dve leti, ki je med vožnjo sedel na prednjem desnem sedežu, 30-letnega moškega in 29-letnega moškega.

Po podatkih iz bolnišnice se je v nesreči 29-letni potnik huje poškodoval, ostali pa so utrpeli lažje poškodbe. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so policisti povzročiteljici odredili preizkus, v litru izdihanega zraka je imela 0,68 miligramov alkohola. Odredili so ji tudi strokovni pregled, saj so v vozilu našli in zasegli vrečko s posušenimi rastlinskimi delci s sumom na prepovedano konopljo. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.