image008 Odkrito.si

V slovo fantku, ki je združil Slovenijo

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

jagode Petisvet.si

Se vam v sanje kdaj prikrade sadje? Hmmm, zanimivo...

heinz-christian strache Svet24.si

Oglasil se je Strache: trdi, da bo razkrinkal ...

I-rosvita pesek-pl004 Svet24.si

Po Miši Molk o Zali in Gašperju brez dlake na ...

ana urbanc Njena.si

Izdalo jo je zdravje

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Kronika Novo mesto

V prometni nesreči udeležen tudi 2-letni otrok

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
23.04.2019 11:39

Med Dolenjo vasjo in Pohanco se je 19. 4. okoli 19. ure zgodila prometna nesreča, v kateri so bili poškodovani štirje udeleženci.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 29-letna voznica osebnega avta zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drog javne razsvetljave. Reševalci so v bolnišnico odpeljali poškodovano voznico in potnike - otroka starega dve leti, ki je med vožnjo sedel na prednjem desnem sedežu, 30-letnega moškega in 29-letnega moškega.

Po podatkih iz bolnišnice se je v nesreči 29-letni potnik huje poškodoval, ostali pa so utrpeli lažje poškodbe. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so policisti povzročiteljici odredili preizkus, v litru izdihanega zraka je imela 0,68 miligramov alkohola. Odredili so ji tudi strokovni pregled, saj so v vozilu našli in zasegli vrečko s posušenimi rastlinskimi delci s sumom na prepovedano konopljo. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.