900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

Voznik pobegnil, policija ga išče

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.02.2013 13:47

Policisti so obravnavali prometno nesrečo pri kateri je povzročitelj odpeljal naprej, čeprav se je oškodovančevo vozilo pri izmikanju trka prevrnilo na streho. Nesreča se je zgodila okoli 12. ure na relaciji Žužemberk – Dobrnič. Neznanega voznika ali voznico še iščejo. Obravnavali tudi tatvine in vlome.

Policija išče voznika ali voznico, ki  je odpeljal naprej, čeprav se je oškodovančevo vozilo pri izmikanju trka prevrnilo na streho. Nesreča se je zgodila okoli 12. ure na relaciji Žužemberk – Dobrnič. Domnevno gre za manjše vozilo bele barve.

Tatvina iz tovornega vozila

V Češči vasi so neznanci v zadnjih desetih dneh iz tovornega vozila odstranili hidravlično nakladalno ploščad in oškodovali lastnika za okoli 1.300 evrov.

Vlom v hišo


Ob pol osmih zvečer je poklical policiste Novomeščan, ki je ugotovili, da so mu v času krajše odsotnosti od doma vlomili v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ogleda je neznanec na silo vstopil v objekt, pregledal prostore in odnesel nekaj denarja. Skupaj je naredil za več ko 1.000 evrov škode.

Vlomi v avtomobile

Zvečer, nekaj pred deveto uro, so vlomili v osebni avtomobil, parkiran pred osnovno šolo v Šmarjeti. Vozilo so premetali, vzeli najbrž nič, kljub temu pa naredili za okoli 300 evrov škode. Poskusili so vlomiti tudi v vozilo poleg, a je dejanje ostalo pri poskusu. So pa lastniku vozila naredili za nekaj sto evrov škode.