Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika NM

Z nožem nad partnerja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.05.2013 12:57

Policisti so minuli konec tedna spet obravnavali nasilje v družini. 24-letnica iz Črnomalj se je z nožem znesla nad svojim partnerjem. Krčan pa se je znesel nad svojo ženo.

Nasilnežu prepovedali približevanje žrtvam
Krški policisti so 12. maja 46-letnemu osumljencu izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvam. Osumljenec je pretepal svojo partnerko, ji grozil in jo poniževal. Zbrali so obvestila in ugotovili, da nasilnež že več let izvaja fizično in psihično nasilje nad partnerko in otrokom. Žrtvi ponižuje, jima omejuje svobodo gibanja, spravlja v podrejen položaj, pretepa in jima grozi. Policisti so o izrečenem ukrepu obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini in kaznivega dejanja zanemarjanja otroka in surovega ravnanja.

Osumljenko ovadili zaradi napada z nožem
Črnomaljski policisti so bili 10. 5. zvečer obveščeni, da naj bi v okolici Črnomlja ženska z nožem napadla moškega in ga poškodovala. Ugotovili so, da se je 24-letna osumljenka sprla s svojim zunajzakonskim partnerjem, proti njemu zamahnila z nožem in ga lažje poškodovala. Policisti bodo osumljenko ovadili zaradi kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe.


Pridržali kršitelja
Novomeški policisti so v noči na 11. 5. posredovali pred lokalom v Novem mestu, kjer je pijan kršitelj kršil javni red in mir. 30-letni moški je tudi po prihodu policistov nadaljeval s kršitvami, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.