Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Nagradne igre

Kdo bo koga?

Piše: R.K.

Čas objave:
17.10.2019 11:44

Znani so nagrajenci nagradne igre.

Uroš iz Športnega Društva SU Novo mesto je našima jutranjcema pripravil 5 izzivov, da preveri, ali sta prava za v njihove vrste.

Da bo zadeva še bolj zanimiva, sta Jure in Rok priredila pravo tekmovanje. »Ne boj, mesarsko klanje«, kot bi temu rekel France Prešern.

Spremljajte objave na naši Facebook strani, ugibajte kdo bo koga, izmed vseh odgovorov pa bomo ob koncu tedna žrebali tri, ki bodo prejeli celomesečno brezplačno vadbo v ŠD SU po lastni izbiri.

Za najmlajše je tu njihova gibalnica, za tiste malo starejše pa šola namiznega tenisa ali pa rekreativna vadba.

Srečni nagrajenci, ki si bodo lahko sami izbrali eno od treh nagrad, so postali: Jurij, Lilijana in Urška. Iskrene čestitke :)

Kaj je Športno društvo SU Novo mesto?

ŠD SU je združenje namiznoteniških igralk in igralcev, športnic in športnikov, športnih delavcev in delavk ter ljubiteljev in ljubiteljic namiznega tenisa in športa nasploh. Ustanovitev Športnega društva SU Novo mesto je odgovor na vse večje povpraševanje po športnih udejstvovanjih in zdravem načinu življenja vseh generacij.

Poleg sodobne športne dvorane, društvo odlikuje tudi vrhunski strokovni kader pod vodstvom Uroša Slatinška. Uroš je diplomant Fakultete za šport s strokovnim izpitom na področju športa, predavatelj, mentor in eden najboljših igralcev namiznega tenisa v Sloveniji. Njegove desetletne izkušnje, strokovna podkovanost,igralske izkušnje ter pristen stik z igralkami in igralci so njegove odlike, ki zagotavljajo vrhunske pogoje za učenje in igranje namiznega tenisa.

Več o ŠD SU - http://sportnodrustvo-su.si