vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. marca

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

Mateja Magdalenić Svet24.si

Ste kje videli Matejo?

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

Nagradne igre

Krkino razvajanje z Linea Snella Novo mesto

Piše: RK

Čas objave:
20.12.2018 13:20

[NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA] Naj bo vaša novoletna zaobljuba odločitev za spremembo - ob tem vam bodo pomagale terapevtke Linea Snella, Radio Krka pa bo Erni, Miri in Janezu pomagal do popolne postave!

Ob prehodu v novo koledarsko leto smo polni obljub in upanja za prihodnost. Da ne bo ostalo le na upanju, pa bomo poskrbeli v programu na Radiu Krka! Prva rekreacija, za katero bomo poskrbeli Krkaši je, da natanko preberete članek. Pozor, šteje namreč vsaka beseda!

Ko vas bomo pozvali k telefonom bo zelo pomembno, ali ste prebrali res vsako besedo v članku. Pravilen odgovor na naše nagradno vprašanje pa bo nekomu prinesel analizo telesne sestave Inbody, brezplačen posvet ter preizkus metode Linea Snella!

Ženske, ki se odločajo za Linea Snello, želijo več, želijo spremembo življenjskega sloga 

V centru Linea Snella svoje telo lahko oblikujete s pomočjo Thermoslima kjer se udobno zleknjene lahko poslovite od maščobnih oblog s pomočjo toplote in infra žarkov, ki prodrejo globoko v telo.

Po individualno prilagojenih vajah se lahko nagradite še z zasluženim razvajanjem v Bodywarmu, posebni savni, ki pomaga ohraniti elastičnost kože.  

Novost v centru Linea Snella so programi zajamčenih centimetrov oz. nakup konkretno zajamčenega rezultata. Individualno oblikovani programi vključujejo najsodobnejše količinsko neomejene terapije, edino merilo pa je končni rezultat.


Rezervirajte si svoj termin za brezplačen posvet - pokličite na 041 469 009 ali obiščite spletno stran www.lineasnella.si – z vami v Novem mestu že 8 let.

Splošni pogoji