spela groselj Odkrito.si

FOTO: Turisti množično bežijo, Špela Grošelj ...

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za sredo, 23. januarja

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

kmet, poljedelec Svet24.si

400 evrov za zavarovanje, ki kmetom ne prinaša ...

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

aneta in tia Njena.si

Bitka za zdravje: Anetina punčka je prava borka

Nagradne igre

Krkino razvajanje z Linea Snella Novo mesto

Piše: RK

Čas objave:
20.12.2018 13:20

[NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA] Naj bo vaša novoletna zaobljuba odločitev za spremembo - ob tem vam bodo pomagale terapevtke Linea Snella, Radio Krka pa bo Erni, Miri in Janezu pomagal do popolne postave!

Ob prehodu v novo koledarsko leto smo polni obljub in upanja za prihodnost. Da ne bo ostalo le na upanju, pa bomo poskrbeli v programu na Radiu Krka! Prva rekreacija, za katero bomo poskrbeli Krkaši je, da natanko preberete članek. Pozor, šteje namreč vsaka beseda!

Ko vas bomo pozvali k telefonom bo zelo pomembno, ali ste prebrali res vsako besedo v članku. Pravilen odgovor na naše nagradno vprašanje pa bo nekomu prinesel analizo telesne sestave Inbody, brezplačen posvet ter preizkus metode Linea Snella!

Ženske, ki se odločajo za Linea Snello, želijo več, želijo spremembo življenjskega sloga 

V centru Linea Snella svoje telo lahko oblikujete s pomočjo Thermoslima kjer se udobno zleknjene lahko poslovite od maščobnih oblog s pomočjo toplote in infra žarkov, ki prodrejo globoko v telo.

Po individualno prilagojenih vajah se lahko nagradite še z zasluženim razvajanjem v Bodywarmu, posebni savni, ki pomaga ohraniti elastičnost kože.  

Novost v centru Linea Snella so programi zajamčenih centimetrov oz. nakup konkretno zajamčenega rezultata. Individualno oblikovani programi vključujejo najsodobnejše količinsko neomejene terapije, edino merilo pa je končni rezultat.


Rezervirajte si svoj termin za brezplačen posvet - pokličite na 041 469 009 ali obiščite spletno stran www.lineasnella.si – z vami v Novem mestu že 8 let.

Splošni pogoji