malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Nagradne igre Novo mesto

Najboljši krofi za najboljše ideje na NAJBOLJŠEM ZAME!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.03.2019 13:10

Radio Krka poskrbi, da na pustni torek krofov ne "sfali"! Povejte kakšni maškari naj postaneta naša voditelja Ajda in Jure in osvojite cel karton najboljših krofov!

Najbolj norčav čas leta je tu. Čas, ko smo lahko nekdo ali nekaj, kar sicer ne moremo biti. Čas, ko si damo duška in se našemimo po mili volji. Pust nasmejan širokih ust bo preplavil tudi Radio Krka.

In ker Krkašem največ pomeni vaše mnenje dragi najboljši poslušalci, smo vas tudi tokrat povprašali, kako naj se na pustni torek našemita naša voditelja. Ajda in Jure sta bila prepuščena vašemu glasovanju, kakšna pustna šema naj bosta in izmed treh ponujenih variant ste za Ajdo in Jureta izglasovali "maškaradni" par KEBAB IN MEDICINSKA SESTRA.

Med njimi so bili tudi Jerneja, Teja in Dejan, za katere smo Krkaši poskrbeli, da so imeli na pustni torek dovolj krofov. Skupaj s Pekarno Pepe smo jim namreč podelili cel karton krofov!

To pa še ni vse. Danes sta morala Ajda in Jure namaskirati drug drugega in tako dokazati, da je vaša ideja zares dobra in izvedljiva. In to z zavezanimi očmi. Jima je uspelo?