chris martin Odkrito.si

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško ...

hrondit, meteorit, Maryborough Svet24.si

FOTO: Mislil je, da je našel zlato, a je našel ...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

tess holliday Svet24.si

FOTO: 130-kilogramov težka manekenka na plaži ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Nagradne igre Novo mesto

Najboljši krofi za najboljše ideje na NAJBOLJŠEM ZAME!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.03.2019 13:10

Radio Krka poskrbi, da na pustni torek krofov ne "sfali"! Povejte kakšni maškari naj postaneta naša voditelja Ajda in Jure in osvojite cel karton najboljših krofov!

Najbolj norčav čas leta je tu. Čas, ko smo lahko nekdo ali nekaj, kar sicer ne moremo biti. Čas, ko si damo duška in se našemimo po mili volji. Pust nasmejan širokih ust bo preplavil tudi Radio Krka.

In ker Krkašem največ pomeni vaše mnenje dragi najboljši poslušalci, smo vas tudi tokrat povprašali, kako naj se na pustni torek našemita naša voditelja. Ajda in Jure sta bila prepuščena vašemu glasovanju, kakšna pustna šema naj bosta in izmed treh ponujenih variant ste za Ajdo in Jureta izglasovali "maškaradni" par KEBAB IN MEDICINSKA SESTRA.

Med njimi so bili tudi Jerneja, Teja in Dejan, za katere smo Krkaši poskrbeli, da so imeli na pustni torek dovolj krofov. Skupaj s Pekarno Pepe smo jim namreč podelili cel karton krofov!

To pa še ni vse. Danes sta morala Ajda in Jure namaskirati drug drugega in tako dokazati, da je vaša ideja zares dobra in izvedljiva. In to z zavezanimi očmi. Jima je uspelo?