image008 Odkrito.si

V slovo fantku, ki je združil Slovenijo

madonna eurosong Svet24.si

Madonna sramotno priredila evrovizijsko polomijo

pomladna metulja Petisvet.si

Opozorilo za ta teden: izogibajte se govorjenju ...

nosečka Svet24.si

Bi svojemu otroku nadeli tako zelo nenavadno ime?

meghan markle Svet24.si

Nov šok za mlado mamico Meghan

ana urbanc Njena.si

Izdalo jo je zdravje

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Nagradne igre

Polno priboljškov s Pekarno Pepe!

Piše: RK

Čas objave:
20.12.2018 13:47

[NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA] Na Radiu Krka smo za najbolj lačne pripravili slastno nagradno igro, v kateri si je poslušalec Robi iz Sevnice prislužil slastno nagrado Pekarne Pepe iz Škocjana. Čestitamo!

Le kdo ne prepozna značilne glasbe potujoče pekarne, ki v odročnih krajih marsikomu prinaša ne le pecivo in kruh, temveč tudi veselje in prijazno besedo? Pekarna Pepe iz Škocjana je postala prepoznaven pojem za toplo besedo, nasmeh, kruh in slastne dobrote, ki jih pripravljajo ter dostavljajo daleč naokoli.


Facebook profil Pekarne Pepe je poln fotografij najrazličnejših slastnih stvaritev – od najrazličnejšega peciva, kruha, keksov do barvitih čudovitih in okusnih tort! V prazničnem času, ko se njihove police šibijo pod dišečimi, sočnimi in slastnimi dobrotami pa bodo nekomu polepšali praznike z darilom v vrednosti kar 40€!


Torej kako do nagrade?
Vaša naloga bo poklicati na Krkin telefon in izpolniti preprosto nalogo, ki vam jo bomo zastavili. Brez skrbi, ne bo treba peti božičnih pesmi, to prepustimo raje profesionalcem!

Splošni pogoji