vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. marca

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

Mateja Magdalenić Svet24.si

Ste kje videli Matejo?

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

Nagradne igre

Polno priboljškov s Pekarno Pepe!

Piše: RK

Čas objave:
20.12.2018 13:47

[NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA] Na Radiu Krka smo za najbolj lačne pripravili slastno nagradno igro, v kateri si je poslušalec Robi iz Sevnice prislužil slastno nagrado Pekarne Pepe iz Škocjana. Čestitamo!

Le kdo ne prepozna značilne glasbe potujoče pekarne, ki v odročnih krajih marsikomu prinaša ne le pecivo in kruh, temveč tudi veselje in prijazno besedo? Pekarna Pepe iz Škocjana je postala prepoznaven pojem za toplo besedo, nasmeh, kruh in slastne dobrote, ki jih pripravljajo ter dostavljajo daleč naokoli.


Facebook profil Pekarne Pepe je poln fotografij najrazličnejših slastnih stvaritev – od najrazličnejšega peciva, kruha, keksov do barvitih čudovitih in okusnih tort! V prazničnem času, ko se njihove police šibijo pod dišečimi, sočnimi in slastnimi dobrotami pa bodo nekomu polepšali praznike z darilom v vrednosti kar 40€!


Torej kako do nagrade?
Vaša naloga bo poklicati na Krkin telefon in izpolniti preprosto nalogo, ki vam jo bomo zastavili. Brez skrbi, ne bo treba peti božičnih pesmi, to prepustimo raje profesionalcem!

Splošni pogoji