spela groselj Odkrito.si

FOTO: Turisti množično bežijo, Špela Grošelj ...

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za sredo, 23. januarja

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

kmet, poljedelec Svet24.si

400 evrov za zavarovanje, ki kmetom ne prinaša ...

Tanja Fajon Svet24.si

Tanja Fajon bi s Titom spila kavo

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

aneta in tia Njena.si

Bitka za zdravje: Anetina punčka je prava borka

Nagradne igre

Polno priboljškov s Pekarno Pepe!

Piše: RK

Čas objave:
20.12.2018 13:47

[NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA] Na Radiu Krka smo za najbolj lačne pripravili slastno nagradno igro, v kateri si je poslušalec Robi iz Sevnice prislužil slastno nagrado Pekarne Pepe iz Škocjana. Čestitamo!

Le kdo ne prepozna značilne glasbe potujoče pekarne, ki v odročnih krajih marsikomu prinaša ne le pecivo in kruh, temveč tudi veselje in prijazno besedo? Pekarna Pepe iz Škocjana je postala prepoznaven pojem za toplo besedo, nasmeh, kruh in slastne dobrote, ki jih pripravljajo ter dostavljajo daleč naokoli.


Facebook profil Pekarne Pepe je poln fotografij najrazličnejših slastnih stvaritev – od najrazličnejšega peciva, kruha, keksov do barvitih čudovitih in okusnih tort! V prazničnem času, ko se njihove police šibijo pod dišečimi, sočnimi in slastnimi dobrotami pa bodo nekomu polepšali praznike z darilom v vrednosti kar 40€!


Torej kako do nagrade?
Vaša naloga bo poklicati na Krkin telefon in izpolniti preprosto nalogo, ki vam jo bomo zastavili. Brez skrbi, ne bo treba peti božičnih pesmi, to prepustimo raje profesionalcem!

Splošni pogoji