bergant Svet24.si

Igor E. Bergant: "Šport ni najpomembnejši vidik ...

jamonavti01 Svet24.si

Tuji astronavti v Divaški jami preživeli šest ...

tarot Dobra karma

Tarot napoved in nasvet za čas od 20. do 26. ...

Festival že tradicionalno gosti Zemono Svet24.si

Kdo so sodobni slovenski graščaki in kako ...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

groselj spela Njena.si

Spela Grošelj presenetila s kratkimi lasmi

deja3 Njena.si

Kmetica Deja danes neprepoznavna!

Novice Novo mesto

VIDEO: Dela skoraj zaključena, spremenjen prometni režim

Piše: Radio Krka/MO NM

Čas objave:
20.11.2017 09:40

Po postavitvi krožišča pri Finančni upravi je vzpostavljen nov prometni režim. Ob jutranji konici bo v prihodnjih dneh prisotna tudi Policija.

Od petka, 17. do nedelje, 19. novembra 2017 je izvajalec CGP postavil montažno krožišče, uredil vse potrebne prometne označbe in v skladu s projektom izvedel tudi vse prilagoditve pločnikov in navezav za kolesarje. Danes potekajo še nekatera zaključna dela.

Za vse udeležence v prometu to pomeni predvsem olajšano uporabo parkirišča v Kandiji, posebno pozornost pa morajo vozniki in ostali vključeni v promet na tem območju nameniti spremenjenemu prometnemu režimu v obstoječem križišču. Vključevanje v križišče iz Kandijskega mostu namreč ni več prednostno - prednostna cesta je od sedaj dalje Kandijska cesta (od FURS proti zdravstvenemu kompleksu in obratno). Iz mostu bo možno zavijanje zgolj levo ali desno, vožnja naravnost proti Trdinovi ulici ni več dovoljena. 

Zaradi pomembne spremembe na odseku, ki je prometno zelo obremenjen, bo v začetnih dneh na lokaciji prisotna tudi Policija, ki bo pomagala pri poteku prometa in nadzorovala upoštevanje nove prometne signalizacije.