Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 17. februarja

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

albreht 1 Njena.si

Metka Albreht žari od zadovoljstva

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Novice

Dvorana OŠ Šentjernej bo dobila nova tla

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.10.2017 12:10

V prostorih sejne sobe Občine Šentjernej so danes podpisali pogodbo za obnovo tal športne dvorane Osnovne šole Šentjernej.

Izvajalec del - Lipa, proizvodno trgovska zadruga z.o.o. iz Lenarta v Slovenskih Goricah - je bil izbran na podlagi objavljenega javnega naročila. V uvodu sta zbrane pred podpisom pogodbe pozdravila župan Radko Luzar in direktor občinske uprave Samo Hudoklin. Slednji je izpostavil, da si je občinska uprava ogledala kar nekaj primerov dobrih praks po Sloveniji in dejal, da verjame, da se bo izvajalec potrudil in zagotovil kakovostno izvedbo. Po podpisu pogodbe so si skupaj z izvajalcem del ogledali trenutno stanje v športni dvorani.

Občina Šentjernej je uspešno kandidirala na javnem razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za sofinanciranje investicij v prenovo športnih podov. Omenjeni razpis je bil objavljen 12. maja letos in se je iztekel 5. junija. Skupna vrednost pogodbenih del znaša 97.520,00 evrov z vključenim DDV-jem. Ministrstvo bo sofinanciralo upravičene stroške investicije v višini 41.934,48 evrov.