urša drofenik nejc_fon-6292 Odkrito.si

Uršo Drofenik boli srce

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop na velikonočni ponedeljek

Žalostna ženska Petisvet.si

Žalostna resnica o njej, ki o drugih grdo govori!

družina Svet24.si

Do subvencije kmalu upravičeni vsi socialno ...

samantha cohen 1 Svet24.si

Meghan znova šokirala: zdaj je sporočila, ...

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

ana praznik Njena.si

Ana Praznik osebno vpletena v težke zgodbe

Novice

Dvorana OŠ Šentjernej bo dobila nova tla

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.10.2017 12:10

V prostorih sejne sobe Občine Šentjernej so danes podpisali pogodbo za obnovo tal športne dvorane Osnovne šole Šentjernej.

Izvajalec del - Lipa, proizvodno trgovska zadruga z.o.o. iz Lenarta v Slovenskih Goricah - je bil izbran na podlagi objavljenega javnega naročila. V uvodu sta zbrane pred podpisom pogodbe pozdravila župan Radko Luzar in direktor občinske uprave Samo Hudoklin. Slednji je izpostavil, da si je občinska uprava ogledala kar nekaj primerov dobrih praks po Sloveniji in dejal, da verjame, da se bo izvajalec potrudil in zagotovil kakovostno izvedbo. Po podpisu pogodbe so si skupaj z izvajalcem del ogledali trenutno stanje v športni dvorani.

Občina Šentjernej je uspešno kandidirala na javnem razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za sofinanciranje investicij v prenovo športnih podov. Omenjeni razpis je bil objavljen 12. maja letos in se je iztekel 5. junija. Skupna vrednost pogodbenih del znaša 97.520,00 evrov z vključenim DDV-jem. Ministrstvo bo sofinanciralo upravičene stroške investicije v višini 41.934,48 evrov.