milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice

Dvorana OŠ Šentjernej bo dobila nova tla

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.10.2017 12:10

V prostorih sejne sobe Občine Šentjernej so danes podpisali pogodbo za obnovo tal športne dvorane Osnovne šole Šentjernej.

Izvajalec del - Lipa, proizvodno trgovska zadruga z.o.o. iz Lenarta v Slovenskih Goricah - je bil izbran na podlagi objavljenega javnega naročila. V uvodu sta zbrane pred podpisom pogodbe pozdravila župan Radko Luzar in direktor občinske uprave Samo Hudoklin. Slednji je izpostavil, da si je občinska uprava ogledala kar nekaj primerov dobrih praks po Sloveniji in dejal, da verjame, da se bo izvajalec potrudil in zagotovil kakovostno izvedbo. Po podpisu pogodbe so si skupaj z izvajalcem del ogledali trenutno stanje v športni dvorani.

Občina Šentjernej je uspešno kandidirala na javnem razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za sofinanciranje investicij v prenovo športnih podov. Omenjeni razpis je bil objavljen 12. maja letos in se je iztekel 5. junija. Skupna vrednost pogodbenih del znaša 97.520,00 evrov z vključenim DDV-jem. Ministrstvo bo sofinanciralo upravičene stroške investicije v višini 41.934,48 evrov.