mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Metlika

FOTO: 10. obletnica predšolske vzgoje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.05.2013 14:18

Včeraj zvečer so v metliškem kulturnem domu svečano obeležili 10-letnico programa predšolske vzgoje na Srednji šoli Metlika.

Ob tej priložnosti so se spomnili nekajletnih prizadevanj za pridobitev programa v Metliko, vseh idejnih snovalcev, aktivnih pogajalcev, ustanovitelja in vseh podpornikov za ohranitev srednje šole v Metliki.

Direktor Šolskega centra Novo mesto gospod Štefan David in ravnateljica Srednje šole Metlika sta se javno zahvalila ravnatelju Osnovne šole Metlika gospodu Jožetu Mozetiču, Občini Metlika in vsem županom, ki so vodili občino v teh letih ter Otroškemu vrtcu Metlika, Društvu prijateljev mladine Metlika, osebno gospe Vladki Škof in Ljudski knjižnici Metlika ter mnogim drugim, ki so nam pomagali pri kvalitetni izvedbi programa.

Slovesnosti je prisostvovala podpredsednica državnega zbora Republike Slovenije gospa Renata Brunskole. V kulturnem delu so se predstavili z nekaj skeči iz šolskih klopi in koncertom rock'n rolla iz 60-ih in 70-ih let, ki so ga pripravili dijaki pod vodstvom učiteljev.