chris martin Odkrito.si

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško ...

hrondit, meteorit, Maryborough Svet24.si

FOTO: Mislil je, da je našel zlato, a je našel ...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

tess holliday Svet24.si

FOTO: 130-kilogramov težka manekenka na plaži ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Novice Novo mesto

FOTO: Darjin humanitarni pohod

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
15.05.2019 14:17

Ko se je pred slabima dvema letoma sodelavec Policijske uprave Novo mesto Ivica Janjac znašel v nepredstavljivo hudi življenjski stiski, so njemu in njegovim štirim otrokom, ki so ostali brez mamice, nesebično priskočili na pomoč številni, med njimi tudi sodelavke in sodelavci novomeške Policijske uprave.

Pohod 23.jpg
Fotografija je simbolična
Foto: R.K.

V našem okolju je žal še veliko družin, ki nujno potrebujejo pomoč, zato se je Ivica odločil, da v sodelovanju z OZRK Novo mesto organizira humanitarni pohod. Sredstva bodo tokrat zbirali za družino z Dvora, v kateri so mladoletni otroci. Pred kratkim jim je umrla mati in živijo v težkih socialnih razmerah.

Zaposleni na Policijski upravi Novo mesto podpirajo humanitarne dogodke, katerih namen je pomoč ljudem v stiski in vabijo, da se 18. maja udeležite Darjinega humanitarnega pohoda. Start bo ob 16. uri v Gorenjem Kamenju, pot pa bo vodila po trškogorskih gričih do cerkve na Trški Gori.

Prispevek za pomoč družini pa lahko nakažete tudi na TRR OZRK Novo mesto naslov: RKS - OZ Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 54a, 8000 Novo mesto, številka TRR: 0297 0025 9477 202, sklic: 00 903065. Namen nakazila: Dobrodelni namen.