bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Novice Prečna

FOTO: Kdo je najboljši v pikadu?

Piše: R.K.

Čas objave:
21.03.2018 13:14

Upokojenci so se pomerili v pikadu. Kdo je bil najboljši?

Društvo upokojencev Prečna je letos organizator tretje sezone lige pikado Ob Krki. V tej ligi sodelujejo Društva upokojencev Prečna, Straža, Dolenjske Toplice, Žužemberk, Dvor in Uršna Sela. Skupaj so odigrali deset kol z ženskimi in moškimi ekipami. Ekipa šteje 5 tekmovalcev.

Skupaj je nastopilo kar 72 tekmovalcev. Organizator včerajšnjega tekmovanja je bilo Društvo upokojencev Prečna, ki je zaključek lige pripravilo v Krajevnem domu v Prečni. Najprej so se vse ekipe pomerile še v prijateljski tekmi, nato pa so najboljšim ekipam in posameznikom podelili pokale in medalje.

V ženski konkurenci so bile najboljše članice Društva upokojencev Prečna, druge članice z Uršnih Sel in tretje članice Žužemberka. Med posameznicami je bila 1. Nada Vidmar iz DU Prečna, 2. Anica Žagar in 3. Lidija Celič obe iz DU Uršna Sela.

V moški konkurenci so bili najboljši člani DU Uršna Sela, na drugem mestu člani DU Prečna in na tretjem člani DU Straža. Med posamezniki je bil 1. Drago Celič, 2. Janez Hrovat oba iz DU Uršna Sela, na 3. mestu pa Drago Šulc iz DU Prečna.

Podelitve pokalov in medalj se je udeležil tudi predsednik Sveta Krajevne skupnosti Prečna Mario Krapež. Po prijetnem dopoldanskem druženju so člani društev že kovali načrte za novo sezono lige pikado Ob Krki 2018/2019.