kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Črnomelj

FOTO&VIDEO: Črnomaljski Lidl ponovno odprt!

Piše: A.M.

Čas objave:
18.07.2018 10:51

Danes je Lidl Slovenija ponovno odprl vrata trgovine v Črnomlju, ki je bila v preteklih tednih deležna temeljite prenove. Prenovo trgovine so v letošnjem poletju tudi načrtovali, a so zaradi poškodb strehe in notranjosti v junijskem neurju morali trgovino zapreti predčasno in jo tudi temeljiteje prenoviti, kot je bilo sprva načrtovano. Ekipa radia Krka je na dan otvoritve Lidl tudi obiskala. /OGLASNO SPOROČILO/

Prenovljena trgovina bo do kupcev še prijaznejša, saj sta bili prenovljeni Lidlova tržnica, Lidlova pekarna, spremenjena prometna ureditev na uvozu, ki bo kupcem zagotovila še večjo varnost, v kratkem pa bodo vgrajene tudi zapornice in urejen parkirni sistem.

lidl črnomelj otvoritev

Nova pridobitev je tudi večji, svetlejši in bolj odprt vetrolov, kjer bodo lahko kupci nakup zaključili z okusno kavo Lidl to Go.Pozabili pa niso niti na svoje zaposlene, ki si bodo sedaj malico pripravljali v prenovljeni kuhinji.

lidl črnomelj otvoritev

S prenovo so v Lidlu poskrbeli za prijaznejšo nakupovalno izkušnjo, za vse kupce pa bodo na dan ponovne otvoritve pripravili tudi mini pogostitev in 10 % popusta na vsak nakup

Svoje stranke bodo z Lidlovim cenovnim maratonom razvajali kar ves teden - od petka, 20. julija, do srede, 25. julija, bodo po znižanih cenah ponujali določeno skupino izdelkov kot so ribe, sadje in zelenjava, pekovski izdelki in drugi.

lidl črnomelj otvoritev boštjan krevs

Lidl_Crnomelj_javljanje

Otvoritev črnomaljskega Lidla