mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Novo mesto

FOTO: Novomeščani ponovno odlični v športni gimnastiki

Piše: M. G.

Čas objave:
21.10.2018 21:25

Na Pokalu Slovenije v športni gimnastiki (program »Gimnastika za vse«), v Renčah, so včeraj telovadci Gimnastičnega društva Novo mesto ponovno zasedli sam vrh.

Na tekmi je nastopilo 12 telovadcev iz Gimnastičnega društva Novo mesto in prav vsi so nastopili zelo dobro, če ne že odlično. Kot prvi je s svojimi vajami na orodjih presenetil ciciban Ivan Ilovar, ki je osvojil četrto mesto.

IMG_2852.JPG
Vsi so opravili svoje vaje zanesljivo in uspeh je bil neizbežen.
M. G.

V kategoriji višje je ekipa mlajših dečkov v (Gašper Pureber, Aljaž Plantan, Vanja Milosavljević in Teo Tomažič) pripravila še večje presenečenje, saj so osvojili drugo mesto.
Pri starejših dečkih pa je ekipa dečkov iz GD Novo mesto še tretjič zapored stopila na najvišjo stopničko. Ekipa, ki so jo sestavljali Tim Brodnik, Luka Ilovar, Lev Špes, Gašper Vidmar, Val Kulovec in Oskar Luzar je bila res odlična. Prav vsi so opravili svoje vaje zanesljivo in uspeh je bil neizbežen. Posamezno je bil v tej kategoriji zmagovalni oder skoraj novomeški. Nesporni zmagovalec je postal Tim Brodnik, ki tako že dve leti ostaja na vrhu. Njegov niz zmag je dopolnil prav tako odlični Luka Ilovar s tretjim mestom. Med šest najboljših je pritelovadil še Lev Špes, ki je osvojil peto mesto.

IMG_2867.JPG
Telovadci so ponovno zasedli sam vrh
M. G.


Njihova trenerja Nina in Metod sta bila ob koncu tekme lahko več kot zadovoljna z nastopi njunih tekmovalcev, saj ohranjati niz takšnih uspehov ni lahko.