Josip Broz Tito Svet24.si

Zgodbe zdravnikov o Titovih poslednjih dneh in ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 12. novembra

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: po divjanju končno ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

Novice Metlika

FOTO: So vam ukradli žago ali lestev?

Piše: Radio Krka/PU NM

Čas objave:
21.11.2017 14:19

Metliški policisti so pred meseci obravnavali več vlomov v gospodarske objekte na območju Metlike. Storilci so iz objektov kradli orodje in motorne žage.

Policisti so vsakih opravili oglede krajev kaznivih dejanj in zbrali obvestila. V mesecu septembru so pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 49-letnega osumljenca iz okolice Metlike.

Našli in zasegli so več motornih žag, ki izvirajo iz kaznivih dejanj. Zoper osumljenca so na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo. Ukradene predmete so vrnili lastnikom, za eno izmed motornih žag – pripeta je fotografija - pa lastništvo do tega trenutka še ni bilo ugotovljeno in oškodovanec ni znan.

Metliški policisti oškodovanca oziroma lastnika motorne žage pozivajo, da se zglasi na Policijski postaji Metlika.

Črnomaljski policisti pa so sredi oktobra obravnavali vlom v objekt v Črnomlju. Storilec kaznivega dejanja se je do okna, skozi katero je vlomil, povzpel s pomočjo lestev, ki jih je kasneje odvrgel v reko Lahinjo. Policisti intenzivno preiskavo nadaljujejo in zaradi razjasnitev vseh okoliščin vloma prosijo morebitnega oškodovanca tatvine lestev, da se zglasi na Policijski postaji Črnomelj ali policiste pokliče na številko 07 35 66 600.