Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Stopiče, Novo mesto

FOTO: V Stopičah vlada padla

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.02.2013 21:52

V novi stopiški športni dvorani so se v revijalni tekmi pomerili predstavniki vlade in predstavniki regij Dolenjske in Bele krajine. Zmagali so domačini, torej Dolenjci in Belokranjci, z rezultatom 5:3.

V sklopu obiska vlade Dolenjske in Bele krajine so se udeleženci obiska pomerili tudi v prijateljski nogometni tekmi, ki je potekala v novi stopiški športni dvorani.

Vlada je nastopila v naslednji postavi Janez Janša, Franc Bogovič, Peter Stavanja, Marjan Hribar, Anže Logar, Boštjan Rigler, Klemen Lah, Tadej Burgar, Miran Pavlin, Mladen Rudonja in Andrej Šircelj.

Za ekipo regij Dolenjske in Bele krajine so zaigrali Nikola Drkušić, Vladimir Metelko, Robert Šmaljcelj, Matjaž Sever, Jože Pavlin, Aleksander Bracović, Nikica Božovič, Janez Gruden in Nadrej Kastrevec.

Predstavniki Dolenjske in Bele krajine so povedli že v 5. Minuti, ko je v polno zadel Gruden, Na 2:0 pa je 2 minuti red koncem prvega polčasa povišal Bracovič. Izid prvega polčasa pa je minuto pred koncem postavil Pavlin, ki je prednost domačih znižal na 2:1.

Podobno kot v prvem so tudi v drugem polčasu bolje začeli domači in po dveh minutah igre vodili že s 3:1, ko je mrežo vlade zatresel Božovič. Premije Janša pa je štiri minute kasneje dosegel drugi gol za vladno ekipo (3:2).


Domači se niso predali in nadaljevali srečanje v visokem tempu ter dosegli še dva zadetka. Na 4:2 je povišal Metelko, na 5:2 pa Gruden. Končni rezultat tekme pa je v zadnji minuti postavil Rudonja, bilo je 5:3.

Srečanje je sodil Slavko Jarc.

Glede na prikazan nogomet pa je bil dvodnevni obisk vlade v jugozahodnem delu Slovenije precej naporen, saj so jim ob koncu tekme skoraj pošle moči.