Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice Novo mesto/Brežice

Kje ne bo elektrike ali vode?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.10.2017 08:25

Po podatkih regijskih centrov na našem območju ponekod ne bo vode, motena pa bo tudi elektrooskrba.

DOLENJSKA:

Na območju Regijskega centra za obveščanje v zadnjih 24 urah niso obravnavali izrednih dogodkov na področju zaščite in reševanja. So pa za nujno medicinsko pomoč posredovali 2 klica, za nujno veterinarsko pomoč pa 1 klic. Gasilci so opravili 2 prevoza pitne vode.

Kje ne bo elektrike?

Po informacijah Elektra Ljubljana d.d., Distribucijske enote Novo mesto, nadzorništva Metlika danes od 10.00 do 12.00, bo zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BOLDRAŽ, izvod Vinomer.

Po informacijah Elektra Celje d.d., Distribucijske enote Krško, nadzorništva Mokronog danes med 08. in 14.00 uro, bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Mirna šivalni stroji, Fužine Mirna in Migolica.

Po informacijah Elektra Ljubljana d.d., Distribucijske enote Novo mesto nadzorništva Novo mesto bo še nekaj težav na področju elektrooskrbe in sicer: od 8.00 do 10.00 bo prekinjena dobava elektrike na območju TP PREČNA 1, od 9.00 do 10.00 na območju TP KRKA, od 11.00 do 12.00 pa tudi na  TP NOVA GORA PREČNA.

Po informacijah Elektra Ljubljana d.d., Distribucijske enote Novo mesto nadzorništva Šentjernej bo od 8.00 do 12.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP OREŠNIKI.

Po informacijah Elektra Ljubljana d.d., Distribucijske enote Novo mesto nadzorništva Trebnje bo od 8.30 do 9.30 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GABROVKA.

Kje ne bo vode?

Po informacijah novomeške komunale bo danes motena oskrba s pitno vodo na območju Gradiške ulice v Straži. Motnje bodo med 08. in 14.uro zaradi vzdrževalnih del.

pitna voda.jpg
Kje ne bo vode?

POSAVJE:

Požari v nestanovanjskih stavbah

Sinoči ob 23.03 je v Orehovcu v občini Kostanjevica na Krki zagorel kozolec. Gasilci PGD Kostanjevica na Krki, Prekopa in PGE Krško so požar pogasili  in prekopali seno. Objekt v izmeri 12 x14m je uničen. Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Kostanjevica na Krki.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v minulih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

Obvozi:

Po informacijah HPG Brežice bo podaljšan obvoz zaradi zapore državne ceste Sp. Pohanca – Kapele po naslednjih občinskih cestah: Glogov Brod-Dečno selo in Šentlenart-Glogov Brod in sicer maksimalno 10 dni v času od 20.10.2017 do 10.11.2017. Zapora bo celodnevna. Prav tako bo od danes do 20.11.2017 popolna 10-dnevna zapora odseka na cesti Sp. Pohanca - Kapele od km 0,100-0,760.