Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Novo mesto

Kolektivc v Novem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.06.2015 07:39

Bliža se konec še enega šolskega leta in s tem tudi zaslužena sprostitev za dijake in študente. Dijas z veseljem napoveduje še enega Kolektivca, tradicionalen žur ob koncu šolskega leta. Letošnji Kolektivc bo danes od 15. ure v Športnem parku Loka ter od 20. ure na Novem trgu v Novem mestu.

Kolektivc bo kot vedno razdeljen na dva glavna dela. Prvi del se bo odvijal popoldne od 15. ure v Športnem parku Loka, kjer se bodo lahko dijaki pomerili v košarki, nogometu na mivki ter odbojki na mivki — poleg vseh športnih aktivnosti pa bo na Loki tudi turnir v igri FIFA 15. Na ogled bo tudi nekaj stojnic z različnimi aktivnostmi.

Po zaključku popoldanskega dela se bo odvil večerni del in se bo začel ob 20. uri. Na večernem oziroma koncertnem delu bodo nastopili: najmlajši med vsemi izvajalci, DJ Jacksell, za njim se bodo na odru predstavili vsem dobro poznani Kingston, ki bodo poskrbeli, da bodo vsi stopili na plesišče in zaplesali.

Po njihovem nastopu pa bosta nastopili še zvezdi večera: Vanillaz. To sta slovensko-hrvaški duo DJ Marc Bucca in DJ Spinne, ki bosta žur držala pokonci do jutranjih ur.